Controlecontract zonnepanelen-systeem

Zonnepanelen zijn in Nederland zeer rendabel. Het is echter wel erg belangrijk dat u de zonnepanelen goed onderhoudt. Uw zonnepanelen-systeem wordt blootgesteld aan diverse invloeden van buitenaf. Daarom adviseren wij om uw zonnepanelensysteem eens per 2 jaar te laten controleren.

Sinds kort bieden wij een controlepakket aan. Wij komen dan eens per 2 jaar bij u langs om uw zonnepanelen-systeem te controleren.

Controlepunten

Als u een controlecontract bij ons afsluit komen we eens per 2 jaar bij u langs om uw installatie te controleren. Alle bevindingen leggen we vast in een inspectierapport, deze sturen we na ons bezoek op naar u. De installatie wordt op de volgende punten gecontroleerd:

Kosten

Het controlecontract op uw zonnepanelen-systeem kost  € 125,- (incl. BTW) per 2 jaar tot een maximum van 24 panelen. De gebreken die onder de garantievoorwaarden vallen worden door ons op de leverancier verhaalt, voor de overige gebreken of het reinigen van de panelen ontvangt u van te voren een prijsopgave van ons.

Offerte

Bent u particulier met maximaal 24 zonnepanelen, vraag dan uw offerte aan. Bent u geen particulier en/of heeft u meer van 24 zonnepanelen? Vraag dan een offerte op maat aan en neem contact met ons op. 


Vraag offerte aan Of bel voor advies 0595 - 431 650