Update coronavirus: met inachtneming van maatregelen, blijven onze werkzaamheden ongewijzigd.

Aardbevingsschade

Compensatieregeling aardbevingsgebied.

Op 17 januari 2014 is het Akkoord “Vertrouwen op herstel, herstel van vertrouwen” met betrekking tot de gaswinning gesloten door  Provincie Groningen, het ministerie van Economische zaken en de gemeenten in het gaswinningsgebied. De NAM heeft zich hieraan gecommitteerd. Voor deze regeling is de komende 5 jaar (2014-2018) € 125 miljoen gereserveerd. SNN (Samenwerkingsverband Noord Nederland) verzorgt de uitvoering van de regeling.

 

Wat wij u bieden:

Als meest duurzame installateur uit de provincie Groningen adviseren wij u als geen ander over de verschillende energiebesparende maatregelen die u kunt laten uitvoeren. Wij geven een eerlijk en onderbouwd advies over welke besparende maatregel in uw geval het beste past.

bevingsschade

 

Voorwaarden:

De compensatieregeling betekent dat u een tegemoetkoming van maximaal € 4000,- kunt ontvangen voor energiebesparende maatregelen. Hiervoor moet u wooneigenaar zijn in een van onderstaande gemeenten:
Appingedam, Bedum, Delfzijl, De Marne, Eemsmond, Loppersum, Slochteren, Ten Boer, Slochteren, Hoogezand-Sappemeer, Menterwolde of Winsum.

Wanneer u aan een van de volgende voorwaarden voldoet kunt u in aanmerking komen voor de regeling:

  1. Eigenaren van woningen waaraan de NAM een schade ten gevolge van aardbevingen van meer dan € 1000,- aan uw woning heeft vastgesteld.
  2. Woningkopers die na 17 januari 2014 een (nieuwbouw-) woning hebben gekocht in de negen gemeenten van het gaswinningsgebied.
  3. Eigenaren van woningen waaraan, na accordering door de NAM, bouwkundige versterkingen worden uitgevoerd.

 


Vraag offerte aan Of bel voor advies 0595 - 431 650