Over ons

Technisch Expert Jansen bv is een totaal installatiebedrijf voor elektra -, gas -, water – en cv installaties voor particulier, woningbouw en utiliteitswerken. Het bedrijf is in mei 1945 opgericht door de heer H. Jansen als smidsbedrijf die zich vooral bezig hield met landbouwwerktuigen, constructiewerken, haarden, kachels, land – en tuinbouwgereedschappen. Het bedrijf was toen gevestigd in Usquert.

In 1969 zette de heer J.P. Jansen het bedrijf van zijn vader voort. In 1970 werden de erkenningen verkregen van gas, water en cv, waardoor het mogelijk werd installatiewerken te gaan verzorgen. In 1975 is de erkenning voor elektrotechniek behaald, waardoor het bedrijf een totaal installatiebedrijf werd.

In 1980 is het bedrijf verhuisd van Usquert naar Uithuizen in het pand waar het thans is gevestigd. 1985 werd het installatiebedrijf uitgebreid met een winkel in wit en bruingoed onder de Expert vlag. Het bedrijf bestond in de aanvangfase uit drie medewerkers en is in de loop van de tijd uitgegroeid tot en bedrijf met 20 medewerkers.

2010

In de nazomer van 2010 heeft Jansen behoorlijk verbouwd. Zo is de Expert winkel helemaal vernieuwd en is er een heus duurzaamheidscentrum ingericht. Technisch Expert Jansen gaat met de tijd mee!


Vraag offerte aan Of bel voor advies 0595 - 431 650