Zonnepanelen

Wij zijn de grootste zonnepaneel installateur van Noord Nederland

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn (ook zonder subsidie) zeer rendabel! Momenteel heeft u zelfs de mogelijkheid om alle BTW terug te vorderen, waardoor u de panelen binnen de kortste keren heeft terugverdiend. Maar wat is nou precies uw voordeel? 
We rekenen het graag voor
!

Voordelen

Bereken uw voordeel met zonnepanelen

Over zonnepanelen

Zonnepanelen, ook wel PV panelen genoemd, wekken via een omvormer elektriciteit op (niet te verwarren met zonnecollectoren). De opgewekte energie gebruikt u direct in uw woning, waardoor u minder energie hoeft af te nemen bij uw energiebedrijf.

Indien u elektriciteit opwekt en het op dat moment niet zelf gebruikt of nodig heeft, levert u de opgewekte energie terug aan het net. De energieleverancier is, tot de grens van uw eigen verbruik, verplicht om u dezelfde prijs te geven als de prijs die u betaalt inclusief BTW en belastingen. Het maakt dus niet uit of u de opgewekte energie direct zelf gebruikt of eerst aan het net terug levert.

Grootste van Noord Nederland

Technisch Expert Jansen is de grootste Zonnepanelen-installateur van Noord Nederland, en daar gespecialiseerd in een snelle en vakkundige installatie. Door slimme inkoop zijn de panelen bij ons scherp geprijsd en omdat wij gebruik maken van de beste materialen bieden wij altijd 25 jaar garantie op de panelen.

Stap over op Zonne-energie!

Benieuwd wat de beste oplossing is voor uw woning? Wij adviseren u graag. Neem contact met ons op.

 

 


Vraag offerte aan Of bel voor advies 0595 - 431 650