Referenties


Doetie de Vries

16 januari j.l. 10 zonnepanelen geplaatst gekregen, perfecte service, snelle plaatsing en duidelijke uitleg! Vakmensen dus! 🙂

Ad Schuuring

De twaalf zonnepanelen liggen nu een jaar op ons dak. De jaaropbrengst is zo hoog dat de panelen in ons verbruik, ongeveer 2800W, voldoen.
Geen kosten meer voor elektrisch verbruik! Laat de zon maar schijnen.

Jan-Bert Kamps

Ik heb 12 panelen op dak gekregen en netjes. ‘s Morgens bij aankomst even groepswerkoverleg en weg waren ze, alles werd omhoog gebracht, uitgemeten en neergelegd. Gevolg. Klaar en werkend.

Sirbrand

Even gebeld over het servicecontract van de ketel.
Deze bestaan nog en ze komen Vrijdag al langs…top…!!

Tonny Postma

Afgelopen vrijdag de bestelde zonnepanelen gekregen. Alles volgens afspraak. Keurig gemonteerd en ingesteld. Uitleg ontvangen over de werking en bediening. Verder was alles wat er bij hoort (vervangen meter en aanvragen subsidie keurig geregeld. We zijn volledig ontzorgd. En dat allemaal voor een nette, concurrerende prijs. Super tevreden en bovendien………na een lange winter en een slecht voorjaar scheen vrijdag de zomerzon. Dat betekent dus direct oogsten.

Zuidema

Na een fijn verkoopgesprek aan huis, hebben we afgelopen vrijdag, onder leiding van een zeer ervaren monteur de zonnepanelen op het dak geïnstalleerd. Het was een fijne samenwerking die vlekkeloos is verlopen. Nadat de stekker er in ging, konden we gelijk van onze eigen stroom profiteren. Laat de zon maar schijnen!

Jan Willem

Mensen met verstand van zaken. Meedenkend en ook nog eens direct antwoord op de vragen die je ze stelt over de zonnepanelen.

Tom Baars

Afgelopen zomer 9 zonnepanelen aangeschaft bij Technisch Centrum Jansen. Keurig op tijd geleverd, netjes geinstalleerd, werkt perfect. Ook de nazorg was uitstekend. Laat de zon maar schijnen.