Zonneboilers

Naast zonnepanelen die elektriciteit opwekken, zijn er ook zonnecollectoren die water verwarmen. Deze collectoren zijn gemiddeld twee tot zes vierkante meter groot, worden gemonteerd op het dak en bevatten een buizensysteem met daarin speciale vloeistof. Deze vloeistof wordt opgewarmd door de zon en wordt vervolgens naar de boiler in huis getransporteerd.

Het water kan gebruikt worden om:

Onlangs schreven wij een blog over de werking van de zonneboiler. In deze blog wordt de samenstelling, werking en voordelen van een zonneboiler-systeem uitgelegd.

Zonneboiler

Advies

Daarnaast hebben wij alle kennis en kunde in huis om deze systemen te installeren. Afhankelijk van uw wensen, behoeften, energieverbruik en budget adviseren wij u het juiste systeem.

Subsidie

Wist u dat u subsidie kan krijgen als u investeert in duurzame energie, zoals een zonneboiler? In veel gevallen heeft uw recht op de Investeringssubsidie Duurzame Energie, ook wel ISDE subsidie genoemd. Voor het jaar 2020 is er een totaalbedrag van 100 miljoen euro beschikbaar gesteld, waarbij de aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.


Vraag offerte aan Of bel voor advies 0595 - 431 650