Update coronavirus: met inachtneming van maatregelen, blijven onze werkzaamheden ongewijzigd.

Laadpaal installeren

Elektrische auto’s zijn inmiddels niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Met de stijgende vraag naar elektrische auto’s stijgt ook de vraag naar de laadpaal. Onlangs schreven we een blog over de verschillende laadpalen. Daarnaast hebben wij veel ervaring met het installeren van de laadpalen en komen dan ook graag bij u thuis voor deze installatie.

Diverse laadpaal mogelijkheden

Laadpalen zijn er in diverse soorten met diverse oplaadmogelijkheden en kabel lengtes. Niet ieder type elektrische auto kan opgeladen worden met elk willekeurig type laadkabel. Het is van belang een aantal zaken rondom een laadkabel en typen laders te weten alvorens er één te bestellen. 

Stekker en aansluiting

Stekker aansluitingen

In Nederland hebben alle reguliere laadpalen een gestandaardiseerde aansluiting. Met uitzondering van snellaadpunten heeft ieder laadpunt in Nederland een type 2 (Mennekes) aansluiting. Uiteraard kunnen elektrische auto’s met een type 2 aansluiting hier gebruik van maken, maar ook auto’s met een type 1 aansluiting werken gewoon. 

Contact

Heeft u na het lezen van deze informatie nog meer vragen over de laadpalen of wilt u een laadpaal installeren? Dat kan natuurlijk! U kunt contact met ons opnemen en wij helpen u graag verder.

Thuislaadpaal

Wij leveren laadpalen van het merk EV Box

EV box

Deze zijn in 4 verschillende uitvoeringen verkrijgbaar:

Daarnaast kan gekozen worden uit:

Uitvoeringen in kleur:

Standaard covers HomeLine (RAL):

RAL 6024, VerkeergroenRAL 7042, Verkeergrijs
RAL 6007, FlessengroenRAL 7016, Antracietgrijs
RAL 5017, VerkeersblauwRAL 9016, Verkeerswit

Vraag offerte aan Of bel voor advies 0595 - 431 650