Bitumen en EPDM

Wij zijn bij Technisch Expert Jansen gespecialiseerd in dakwerken en dan voornamelijk bitumen en EPDM. Met onze jarenlange ervaring weten wij met elk daksoort raad. Wij werken veel met bitumen en EPDM. Bel ons voor advies!

Bitumen dakwerken

Verreweg de meest gebruikte dakbedekking is bitumineuze dakbedekking. Bitumen daken zijn daken bedekt met een soort teer. De bitumen rol wordt over het dak uitgerold en gelijktijdig met een brander verhit, zodat het vast smelt aan het dakoppervlak. Bitumen dakbedekking gaat 20 tot 25 jaar mee.

Dakwerk Technisch Expert Jansen

EPDM dakbedekking

Een duurzamer alternatief voor bitumen is EPDM dakbedekking. EPDM is rubber, dat aan het dak wordt gelijmd of gekit. Dit materiaal kan op rol of in één membraan worden aangebracht. Het grote voordeel van EPDM ten opzichte van bitumineuze dakbedekking is dat rubber kan rekken en krimpen zonder te scheuren. Hierdoor is het materiaal veel minder gevoelig voor veranderende weersomstandigheden en gaat het een leven lang mee.

Contact

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in bitumen en EPDM maar in dakwerken algemeen. Wist u dat wij daarnaast ook geregeld klussen hebben voor koper- en zinkwerken? Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.


Vraag offerte aan Of bel voor advies 0595 - 431 650