Dakwerk

Technisch Expert Jansen is gespecialiseerd in dakwerk

Dakwerk omslagfoto

Dakwerk

Wij zijn gespecialiseerd in dakwerk. Van dakisolaties tot loodwerken, van zinkwerk tot maatwerk, maar ook voor alle soorten dakbedekking en lichtkoepels. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring en dit staat borg voor professionele daktechniek op platte daken. De toegepaste materialen zijn van topkwaliteit en uitvoerig getest onder zware omstandigheden. Denk hierbij aan bitumen daken en EPDM dakbedekking.

Vraag onze dakdekkers

Bij problemen met uw dakbedekking geven wij advies en kunnen wij alle mogelijke werkzaamheden uit handen nemen. Lees hieronder meer over onze dakwerk diensten.

Dakinspectie: wat is de staat van uw dakbedekking?

Goede dakbedekking gaat zo’n 20 tot 25 jaar mee, maar het is verstandig om voor die tijd al een dakinspectie uit te laten voeren. Liggen er gedurende het jaar en met name in de herfst, veel bladeren op uw dak? Of blijft er veel water liggen? Dan is de kans groot dat uw dakbedekking al eerder aan vervanging toe is. Ons advies is om na 15 jaar een dakinspectie uit te laten voeren. Zo bent u er tijdig bij en kunt u lekkage voorkomen.

Nieuwe dakbedekking aanbrengen

Onze dakdekkers werken met verschillende soorten dakbedekking, maar de meest gebruikte zijn bitumineuze dakbedekking en EPDM dakbedekking.

Bitumen daken

Verreweg de meest gebruikte dakbedekking is bitumineuze dakbedekking. Bitumen daken zijn daken bedekt met een soort teer. De bitumen rol wordt over het dak uitgerold en gelijktijdig met een brander verhit, zodat het vast smelt aan het dakoppervlak. Bitumen dakbedekking gaat 20 tot 25 jaar mee.

EPDM dakbedekking

Een duurzamer alternatief voor bitumen is EPDM dakbedekking. EPDM is rubber, dat aan het dak wordt gelijmd of gekit. Dit materiaal kan op rol of in één membraan worden aangebracht. Het grote voordeel van EPDM ten opzichte van bitumineuze dakbedekking is dat rubber kan rekken en krimpen zonder te scheuren. Hierdoor is het materiaal veel minder gevoelig voor veranderende weersomstandigheden en gaat het een levenlang mee.

Overig dakwerk

Ook alle andere dakwerkzaamheden nemen we graag uit handen voor u:

Dakwerk is slechts een van de vormen van installatietechniek die we aanbieden. Hier vindt u ons complete aanbod.


Vraag offerte aan Of bel voor advies 0595 - 431 650