Dakwerken

Technisch Expert Jansen is gespecialiseerd in dakwerk

Dakwerk

Dakwerken

Wij zijn gespecialiseerd in dakwerk. Van dakisolaties tot loodwerken, van zinkwerk tot maatwerk. Ook voor alle soorten dakbedekking en lichtkoepels bent u bij ons aan het juiste adres. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring en dit staat garant voor professionele daktechniek op platte daken. De toegepaste materialen zijn van topkwaliteit en uitvoerig getest onder zware omstandigheden. Denk hierbij aan bitumen daken en EPDM dakbedekking.

Dakinspectie: wat is de staat van uw dakbedekking?

Dakwerk

Goede dakbedekking gaat zo’n 20 tot 25 jaar mee, maar het is verstandig om voor die tijd al een dakinspectie uit te laten voeren. Liggen er gedurende het jaar en met name in de herfst veel bladeren op uw dak? Of blijft er veel water liggen? Dan is de kans groot dat uw dakbedekking al eerder aan vervanging toe is. Ons advies is om na 15 jaar een dakinspectie uit te laten voeren. Zo bent u er tijdig bij en kunt u lekkage voorkomen. Voor meer informatie over een dakinspectie kunt u

Nieuwe dakbedekking aanbrengen

Onze dakdekkers werken met verschillende soorten dakbedekking. De meest voorkomende zijn bitumineuze dakbedekking en EPDM dakbedekking.

Overig dakwerk

Ook alle andere dakwerkzaamheden nemen we graag uit handen voor u:

Dakwerk is slechts een van de vormen van installatietechniek die we aanbieden. Hier vindt u ons complete aanbod.

Vraag onze dakdekkers

Bij problemen met uw dakbedekking geven wij advies en kunnen wij alle mogelijke werkzaamheden uit handen nemen. Lees hieronder meer over onze dakwerk diensten.


Vraag offerte aan Of bel voor advies 0595 - 431 650