Installatietechniek

Wij zijn een totaalinstallateur! Zo kunt u terecht voor reguliere installatietechniek, maar ook voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energie besparen bent u aan het juiste adres. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op! Installatie wordt gedaan door onze vakkundige medewerkers. Wij staan voor kwaliteit en geven garantie op al ons werk.

CV-ketels

Wij hebben voor elk type woning, elk budget en elke warmwat wens een CV-ketel die bij u past! Wij werken ondere andere met de A-merken Atag, Remeha, Nefit en Intergas.

Ventilatie

Installatie, onderhoud en advies doen wij geregeld voor allerlei ventilatiesystemen. Het belang  van de juiste ventilatie wordt wel eens onderschat. Ventilatie is erg belangrijk als het gaat om uw gezondheid of vochtproblemen in uw woning. Interesse in een warmte terugwin installatie (WTW unit)? Ook daar kunnen wij u bij helpen.

Elektra

Beveiligingssystemen, intercomsystemen, noodverlichting en meterkasten. Elektriciteit is veel meer dan alleen lichtknoppen en lampen in een woning. Wij komen graag uw elektriciteit inspecteren of zelfs installeren.

Dakwerk

Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten dakwerken. Van loodwerken tot dakisolatie en van maatwerk tot zinkwerk. Alle materialen die wij gebruiken zijn van topkwaliteit en zijn uitvoerig getest onder zware omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan bitumen daken of EPDM dakbedekking.

Koper- en zinkwerken

Wij kunnen u van dienst zijn wanneer er problemen of reparaties nodig zijn voor lood-, zink-, en/of koperwerken. Ook voor nieuwbouw kunnen wij complete installaties verrichten. Advies nodig over uw regenwaterafvoer? Ook daarvoor bent u ben ons aan het juiste adres!


Vraag offerte aan Of bel voor advies 0595 - 431 650