CV-ketels

Een CV-ketel of voluit centraleverwarmingsketel is het onderdeel van een centraleverwarmingsinstallatie dat voor warm water zorgt waarmee de verblijven in een pand verwarmd worden. Voor elk type woning, elke warmwater wens en elk budget hebben wij de juiste ketel in huis! Wij werken onder andere met de A-merken Nefit, Atag, Remeha en Intergas. Wij adviseren u graag over de juiste CV-ketel, hierbij staan uw wensen centraal. Geen nieuwe ketel nodig maar wel toe aan een onderhoudsbeurt? Dat kan ook!

CV-ketels installatietechniek

Warmtepomp

Wist u dat een hybride warmtepomp uitstekend naast een bestaande CV-ketel werkt? Een warmtepomp onttrekt warmte uit de bodem, lucht of water. Door middel van elektriciteit wordt deze warmte omgezet naar de juiste temperatuur voor uw woning. Hierdoor kunt u koelen en verwarmen met een warmtepomp.

Wanneer u denkt dat uw CV-ketel aan vervanging toe is, is het tevens een mogelijkheid om een hybride warmtepomp aan te schaffen. Door de warmtepomp naast de CV-ketel te laten lopen, gaat deze langer mee.

Onderhoud en service CV-ketel

Het is belangrijk om af en toe uw CV-ketel te laten controleren. Wij bieden onderhoud en service voor uw CV-ketel met een onderhoudscontract. Het onderhoudscontract bestaat uit het schoonmaken van de ketel een keer per jaar. Daarnaast bieden wij ook een snelle 24-uursservice bij storingen, ook op zon-en of feestdagen. Met het onderhoudscontract bent u er zeker van dat de CV-ketel goed is onderhouden, en dat er hulp is bij het uitvallen. Het onderhoudscontract is jaarlijks een vast bedrag voor de servicegaranties. Onderdelen die nodig zijn bij een onderhoudsbeurt worden apart in rekening gebracht. Wanneer de onderhoudsbeurt heeft plaatsgevonden, wordt het bedrag in rekening gebracht.

Wij bieden naast het onderhoudscontract voor uw ketel, ook een onderhoudscontract aan voor verschillende toestellen. Hier betaalt u jaarlijks een vast bedrag voor onze servicegaranties.

Contact

Installatie wordt gedaan door onze vakkundige medewerkers. Wij staan voor kwaliteit en geven garantie op al ons werk. Dat geeft een warm gevoel! Heeft u vragen na het lezen van bovenstaande? Neem dan gerust contact met ons op.

netfit cv ketel huren

Vraag offerte aan Of bel voor advies 0595 - 431 650