Update coronavirus: met inachtneming van maatregelen, blijven onze werkzaamheden ongewijzigd.

CV-ketels

Een CV-ketel of voluit centraleverwarmingsketel is het onderdeel van een centraleverwarmingsinstallatie dat voor warm water zorgt waarmee de verblijven in een pand verwarmd worden. Voor elk type woning, elke warmwater wens en elk budget hebben wij de juiste CV-ketel in huis! Wij werken onder andere met de A-merken Nefit, Atag, Remeha en Intergas. Wij adviseren u graag over de juiste CV-ketel, hierbij staan uw wensen centraal.

Warmtepomp

Wist u dat een hybride warmtepomp uitstekend naast een bestaande CV ketel werkt? Een warmtepomp onttrekt warmte uit de bodem, lucht of water. Door middel van elektriciteit wordt deze warmte omgezet naar de juiste temperatuur voor uw woning. Hierdoor kunt u koelen en verwarmen met een warmtepomp.

Wanneer u denkt dat uw CV-ketel aan vervanging toe is, is het tevens een mogelijkheid om een hybride warmtepomp aan te schaffen. Door de warmtepomp naast de CV-ketel te laten lopen, gaat uw CV-ketel langer mee.

Onderhoud

Wij bieden daarnaast voor verschillende toestellen een service- en onderhoudscontract aan: u betaalt jaarlijks een vast bedrag voor onze servicegaranties.

Contact

Installatie wordt gedaan door onze vakkundige medewerkers. Wij staan voor kwaliteit en geven garantie op al ons werk. Dat geeft een warm gevoel! Heeft u vragen na het lezen van bovenstaande? Neem dan gerust contact met ons op.


Vraag offerte aan Of bel voor advies 0595 - 431 650