Update coronavirus: met inachtneming van maatregelen, blijven onze werkzaamheden ongewijzigd.

Waterstof C.V. Ketels van Tieluk

Uniek in de wereld: hybride waterstof C.V. ketels

Tieluk Heating is een Nederlandse producent van hoog temperatuur, hybride Waterstof C.V. ketels. De ketels hebben een capaciteit vanaf 100kW en zijn bedoeld voor organisaties die jaarlijks meer dan 10.000 m3 gas per jaar verbruiken: bijvoorbeeld kantoren, scholen en zwembaden (ketels met een lagere capaciteit zijn nog in ontwikkeling).

De ketels van Tieluk functioneren op een combinatie van aardgas en waterstof en zijn daardoor erg efficiënt.

Voordelen

Is waterstof nou gevaarlijk?

Het Tieluk systeem is net zo veilig als een normale aardgasketel. Er wordt namelijk geen waterstofgas onder hoge druk opgeslagen: alleen waterstof wat nodig is voor het proces wordt op dat moment opgewekt.

Kan de Tieluk waterstof opwekker voorzien worden van gewoon water?

Nee, het systeem werkt alleen op Aqua Power Fuel (APF); dit wordt door Tieluk Heating geleverd. Elke installatie kan op afstand worden uitgelezen en kan zo tijdig worden voorzien van voldoende APF.


Onderhoud en service:

Tieluk Heating beschikt over eigen opgeleide servicemonteurs. Zij verzorgen in heel Nederland plaatsing en onderhoud van de verwarmingssystemen en voorzien deze ook tijdig van Aqua Power Fuel.

Tieluk systemen voldoen aan de volgende normen:

Geld besparen? Neem contact op

Bent u grootverbruiker van gas? Overweeg dan zeker een Tieluk systeem! Technisch Expert Jansen rekent graag uw voordeel uit ten opzichte van andere C.V. systemen.


Vraag offerte aan Of bel voor advies 0595 - 431 650