Update coronavirus: met inachtneming van maatregelen, blijven onze werkzaamheden ongewijzigd.

Grootschalig project Appingedam

Bij Technisch Expert Jansen doen wij kleine maar ook grotere projecten. Particuliere projecten maar ook bedrijfsprojecten. Op dit moment loopt er een groot project in samenwerking met Jan Snel in Appingedam en in Eemshaven. Bij dit project zijn veel verschillende partijen aanwezig en omdat het gaat om een grootschalig project willen wij u graag op de hoogte brengen van dit project.

Project Eemshaven

Onlangs hebben wij een blog gepubliceerd waarin we uitgelegd hebben wat voor project we in Eemshaven opzetten. Het project in Eemshaven is de basis om het project in Appingedam soepeler te laten verlopen.

Woonunits

In Appingedam zijn afgelopen zomer woonunits gebouwd voor de bewoners van de huizen die opnieuw gebouwd worden en door de aardbevingsschade dusdanig beschadigd zijn dat renoveren geen optie was. De woonunits worden compleet opgeleverd, dat betekent dat het geheel ingericht is voor de tijdelijke bewoners. De bewoners van de woonunits hoeven alleen persoonlijke spullen mee te nemen, zoals kleding. Van tuinhuisje tot aan straatverlichting, alles wordt geregeld om de tijdelijke woningen zo aangenaam mogelijk te maken.

Onze taak

Wat wij van Technisch Expert Jansen doen in Appingedam is vooral het aanleggen van de elektra door de grond, dit betekend dat er geen eigen meter in de huizen aanwezig is. Daarnaast zorgen wij voor de levering van witgoed. Warmtepanelen/infraroodpanelen wordt geleverd door thermIQ. Uiteindelijk is het CWV verantwoordelijk voor de kosten van de stroom.

12 weken

Het voordeel van het bouwen van de woonunits is dat het redelijk snel neergezet kan worden en de gemiddelde levertijd is dan ook maar 12 weken. In deze 12 weken is het mogelijk om 56 woningen op te leveren. Er worden verschillende modellen woonunits gebouwd. Er zijn woningen die gelijkvloers zijn, 2 persoons woonunits en 4 persoons woonunits.

De woonunits worden gebouwd op het terrein van voetbalvereniging Appingedam. In ruil voor de ruimte en de tijd om te bouwen, heeft de voetbalclub 2 kunstgrasvelden gekregen.

Contact

Bent u benieuwd wat voor projecten wij nog meer hebben lopen op dit moment? Neem dan regelmatig een kijkje op onze website of neem contact op met één van onze medewerkers en zij kunnen u alles vertellen over de service en projecten die wij aanbieden bij Technisch Expert Jansen.