Update coronavirus: met inachtneming van maatregelen, blijven onze werkzaamheden ongewijzigd.

Duurzaam

Naast onze duurzame oplossingen zijn wij onderscheidend omdat wij een totaal installateur zijn. Dit betekent dat wanneer u uw woning wilt verduurzamen wij een totaalpakket aan u aanbieden met diverse mogelijkheden. Het voordeel van ons is dat wij verschillende duurzame oplossingen aan kunnen bieden voor elk type woning en elke wens. 

ISDE subsidie

Wist u dat er verschillende subsidies zijn voor duurzame oplossingen? Lees de voorwaarden van 2019 in ISDE bericht van de RVO. 

ECO200

Agrariërs bieden wij het unieke en gepatenteerde ECO200 systeem. Hierbij wordt de warmte uit de melk gebruikt voor de spoelboiler, voor de verwarming en voor het warm water in de woning.

Solar Expert Jansen is de grootste Zonnepanelen-installateur van Noord Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in een snelle en vakkundige installatie. Door slimme inkoop zijn de panelen bij ons scherp geprijsd en omdat wij gebruik maken van de beste materialen bieden wij altijd 25 jaar garantie op de panelen.

Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze duurzame oplossingen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw wensen, woning en budget.


Vraag offerte aan Of bel voor advies 0595 - 431 650