Update coronavirus: met inachtneming van maatregelen, blijven onze werkzaamheden ongewijzigd.

Duurzaam

Bij Technisch Expert Jansen staat duurzaamheid voorop. We zijn daarnaast ook nog eens een van de grootste zonnepaneel aanbieders van Noord Nederland en lopen voorop in duurzame innovaties.

Totaal installateur

Naast onze duurzame oplossingen zijn wij onderscheidend omdat wij een totaal installateur zijn. Dit betekent dat wanneer u uw woning wilt verduurzamen wij een totaalpakket aan u aanbieden met diverse mogelijkheden. Het voordeel van ons is dat wij verschillende duurzame oplossingen aan kunnen bieden voor elk type woning en elke wens. 

ISDE subsidie

Wist u dat er verschillende subsidies zijn voor duurzame oplossingen? Lees de voorwaarden van 2019 in ISDE bericht van de RVO. 

ECO200

Agrariërs bieden wij het unieke en gepatenteerde ECO200 systeem. Hierbij wordt de warmte uit de melk gebruikt voor de spoelboiler, voor de verwarming en voor het warm water in de woning.

Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze duurzame oplossingen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw wensen, woning en budget.


Vraag offerte aan Of bel voor advies 0595 - 431 650