Duurzaam

Naast onze duurzame oplossingen zijn wij onderscheidend omdat wij een totaal installateur zijn. Dit betekent dat wanneer u uw woning wilt verduurzamen wij een totaalpakket aan u aanbieden met diverse mogelijkheden. Het voordeel van ons is dat wij verschillende duurzame oplossingen aan kunnen bieden voor elk type woning en elke wens. 

ISDE subsidie

Wist u dat er verschillende subsidies zijn voor duurzame oplossingen? Lees de voorwaarden van 2019 in ISDE bericht van de RVO. 

ECO200

Agrariërs bieden wij het unieke en gepatenteerde ECO200 systeem. Hierbij wordt de warmte uit de melk gebruikt voor de spoelboiler, voor de verwarming en voor het warm water in de woning.

Solar Expert Jansen is de grootste Zonnepanelen-installateur van Noord Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in een snelle en vakkundige installatie. Door slimme inkoop zijn de panelen bij ons scherp geprijsd en omdat wij gebruik maken van de beste materialen bieden wij altijd 25 jaar garantie op de panelen.

De zon verwarmt de vloeistof in het buizensysteem van de zonneboilers. Het buizensysteem zit in het dak, hier zit een speciale vloeistof in. Deze vloeistof wordt daarna getransporteerd naar de boiler in de woning.

Warmtepompen maken gebruik van de bodem, lucht of water. Ze onttrekken hier warmte uit. Deze warmte wordt omgezet naar de juiste temperatuur voor uw huis middels elektriciteit. De warmtepomp kan koelen en verwarmen.

Houtpellets worden verbrand in pelletkachels. U kunt zelf instellen wanneer de pelletkachel ontsteekt en de temperatuur wordt automatisch constant gehouden.

Voor de verbranding van houtpellets in een pelletketel nodig. Dit is een centraal verwarmingssysteem om de warmte op te wekken. Uw woning kan hiermee opgewarmd worden.

Een biomassaketel is een duurzame manier van verwarmen, ook is het milieuvriendelijker dan fossiele brandstoffen. Biomassa raakt niet op, het groeit weer aan. Biomassa komt vrij bij verschillende werkzaamheden.

Voor de melkveehouderij is ECO200 een uitkomst. De warmte uit de melk wordt gebruikt voor de verwarming.

Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze duurzame oplossingen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw wensen, woning en budget.


Vraag offerte aan Of bel voor advies 0595 - 431 650